Zkoušela jsem výrobu pralinek, kdysi jsem si koupila formy a stěrku v Ikei... celý postup je popsaný zde: https://kitchenette.cz/clanek/cokoladove-pralinky-plnene-ganache-s-likerem.
Musím říct, že jsem měla čokoládu všude, byla jsem vděčná za elektrickou lázeň na temperování čokolády...
do některých jsem k náplni přidala lentilku, někam o říšek
no, a to je výsledek :-), jsou dobré
Danuš, věřím že jsi byla celá od čokolády. Zjišťuji co je věcí které vůbec neznám, jako elektrickou lázeň na čokoládu.
OdpovědětVymazatVětev v okně vypadá bezvadně.
Pohodový advent.
Ali, je to na temperování čokolády nebo i čokoládové fondue koupené v Tchibu před pár lety, ale teprve nyní vyzkoušené. Měj krásný advent. Dana
VymazatDanuško, ty pralinky vypadají skvěle, ale práce s čokoládou není doma tak úplně jako v Čokoládě (myslím ten film :o)). Máš i krásně nazdobeno, ta větev je úžasná!
OdpovědětVymazatMoc zdravím, Helena
Helenko, je to šílená patlárna :-), ale to kouzlo, když je vyklopíš z formy za to stojí :-), ještě budu experimentovat s náplní a zkusím nějaké s chilli. měj krásný adventní čas. Dana
VymazatPralinky vypadají úžasně a lákavě. Skvělý nápad s větví, nyní si říkám, proč nemáme stará dvojitá okna, protože v těch by výzdoba vypadala skvěle. Přeji hezké adventní dny, Petra.
OdpovědětVymazatDěkuji, ale myslím, že to půjde v normálním okně, navíc se dají zespodu z parapetu ozářit svíčkami, to já moc nemůžu, pak se mi okna začnou mlžit. hezký advent. Dana
Vymazat