úterý 3. listopadu 2015

upravená kuchyň

Vždycky jsem toužila po velké kuchyni do L, jenže díky malému prostoru a koupí starého domku, jsem neměla moc možností. Navíc mi tam ještě visel  kotel :-(, nakonec muž kotel dal do spíže a truhlář dodělal aspoň to místo po kotli + přilehlý roh a mám kuchyň do L :-). Chvíli to trvalo, asi třikrát jsem vyskládávala spíž a skříně, žili jsme v bordelu mezi moukou, cukrem a formami, ale konečně je to tu a na vánoce už budu s pomocnicí, která mi roste jako z vody, péct vánoční cukroví, aniž bychom se vzájemně strkaly :-).
Rovná část je původní, roh se dodělávaný, kachličky jsou rovněž dodělávané. Ani to není poznat (snad) a to kachle i nové skříňky mají trochu jiný design než původní (ty se již nevyrábí, že?!)



krásné odpoledne a děkuji za návštěvu.

6 komentářů:

  1. Danuš, určitě ta doba v provizoriu se vyplatila. Kuchyně vypadá bezvadně. Kdyby jsi nenapsala, že jsou různé skříňky, tak bych si to neuvědomila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ali, děkuji. Hlavně, že už je to za námi. Hezký víkend. Dana

      Vymazat
  2. Tyhle akce mě přivádějí k šílenství, ale ta spokojenost, že je hotovo, ta to všechno předčí... Moc hezká a útulná kuchyň, Danuško.
    Přeji pohodové vaření, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, přesně, mě taky, deprimujeme mě bordel (ne že by jinak bylo stále uklizeno:-)), ale co je moc, je příliš. Děkuji moc. Hezký víkend. Dana

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Děkuji Ajko, už se těším na pečení v ní. Měj se a krásný víkend. Dana

      Vymazat