středa 17. února 2016

mistři svého řemesla

dnes vsuvka, trochu možná "odvěcovka". Pracuji ve společnosti, potravinářské, a toto vytvořily naše cukrářky-vše je z hmoty-náhražky marcipánu (protože originální marcipán je z mletých mandlí). Opravdu vše, včetně bot a kabelek, je vytvořeno z této hmoty. je to krása a velké umění, co říkáte?
hezký zbytek týdne.

5 komentářů:

  1. No, jen zírám! Zrovna přemýšlím, jestli dort pro mamku k narozeninám svěřím nějaké cukrářce, nebo se pochlapím sama... vaše cukrářky by se mi hodily!
    Danuško, měj hezké odpoledne. Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, určitě to zvládneš sama, člověk z toho pak má dobrý pocit. U kupovaných člověk musí mít dobré reference nebo vlastní zkušenost. hezký víkend. Dana

      Vymazat
  2. No, já přikládám jeden "odvěcový" komentář... Moc zdravím svoji bývalou a moc oblíbenou "studentku"...:-) Tak si prozkoumávám nový blog, žasnu nad krásnou zahradou přesně dle mého gusta, no, a pak se podívám, čí že to ta nádhera vlastně je...:-)Tiše závidím a doufám, že se mi něco takového taky časem podaří vytvořit...:-)
    S pozdravem Alena Drábková:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím svou bývalou oblíbenou učitelku angličtiny :-), jak se máte? kdyžtak napište na e-mail:dana.tesova@seznam.cz. Dana

      Vymazat
  3. Danuš, to je nádhera co dokážou.

    OdpovědětVymazat