středa 2. října 2019

nová koupelna

Zase mám prodlevu v příspěvcích, vím,.... poslední dobou nás doma zaměstnávala nová koupelna. Zjistili jsme, že byly špatně nalepeny kachličky a někde držely už jen spárovací hmotou.... Muž všechno vysekal ven, pak začala padat i omítka, co byla pod kachličkama, musela se vysekat i dlažba. To vám bylo bordelu a prachu, denně jsem luxovala..... :-(
Ale nakonec jsme se dočkali, díky mému šikovnému muži, který si vše včetně obkladů dělal sám, máme krásnou novou koupelnu.
Takže původní byla do oranžova
 a nyní přírodní odstíny

 nová je i sprchová hlavice a skleněné dveře
 nesmí samo chybět nějaká živá květina :-)
 Jsem hlavně nadšená z podlahy, velmi příjemná barva, taková teplá :-)




A to je vše, příště slibuji bude článek ze podzimní zahrady a co jsem nakoupila na zahradnických trzích. 

8 komentářů:

  1. Dani, krásné... Šikovného muže máš...:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná koupelna, Danuško! Úžasně volené barvy, kochám se a klaním tvému muži.
    Tebe moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji Helenko, na barvy jsem doma já, muž je barvoslepý :-), ale šikovný je.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Danuš,
    zdravím Tě z Boskovic. Chodím se k tobě kochat na kytičky. Vidím, že Tě Tvá vášeň ani po těch letech neopustila. Máš to moc pěkný!!!
    Měj se krásně.
    Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jituško, víš, že jsem na Tebe nedávno myslela? jak se máš, děti už jsou velký a zda máš pořád zahrádku krásně upravenou, jak pamatuji. U mě je to trochu zanedbané a buš. Jezdíš ještě do Tullnu a do Kroměříže na výstavu? Měj se a pošli na sebe kontakt. Dana

      Vymazat
  5. Téda, to je tady zajímavá koupelna. Mám radost pokaždé, když narazím na blog někoho, kdo si také v nedávné době prošel rekonstrukcí. My jsme jedni z nich a tak mne hodně často zajímá, jak to celé probíhalo. Jak to probíhalo u Vás? Jste spokojení s interiérem nebo jste si to představovali trochu jinak a dodělali to prostě, protože už nebyly peníze/čas?

    OdpovědětVymazat
  6. Koupelna prokoukla a vypadá moderněji, určitě jste udělali dobře a povedlo se to. Ty přírodní odstíny taky chválím, takové barvy do koupelny a celkově domácnosti se hodí.

    OdpovědětVymazat